Jesus satte barnen först, lyfte fram dem och visade att barnen har en viktig plats i Guds rike.

Därför vill vi ge barnen en central plats i vårt arbete. Genom aktiviteter för olika åldrar ger vi barnen det allra bästa - en trygg grund inför framtiden genom ett liv tillsammans med Jesus.

Tonår

Din tonårstid är viktig och vi vill vara med att skapa en trygg mötesplats för dig och dina vänner. Där du kan lära känna dig själv. Lära dig mer om Jesus och hur spännande livet är med honom. Allt detta på en plats där du får vara dig själv. Vi är en mängd ledare som vill lära känna dig genom någon av våra aktiviteter.

Aktiviteter

Arken

Söndagsskola varje söndag kl 11.00-12.30. För dig mellan 3-9 år I Arken vill vi på ett roligt, pedagogiskt och kreativt sätt ge barnen kunskap om kristen tro och dess värderingar. Men även fundera kring vad dessa kan betyda i vardagen, i familjen, i skolan och bland kompisar. Kom och ha kul med oss på Arken!

Arken XL

Söndagsskola varje söndag kl 11.00-12.30. För dig som är 10 år och uppåt.

Arken XL

På arken XL får du lite extra utmaning. Utöver undervisning, lek och tävlingar så erbjuds även ledarträning. Som hjälpledare får man med hela XL-gruppen ta extra ansvar och planera och hålla i Arken någon gång varje termin. Planering innefattar såväl drama, sång och tävlingar som teknik, musik och lek. Man lär sig förmedla bibliska berättelser till de yngre barnen. Kom och ha kul med oss på Arken XL!

Upstairs

SAMLING På Upstairs Light börjar vi kvällen med att äta tillsammans. Här får de barn som vill, dela hur just deras vecka varit. Barnen får sedan höra en berättelse ifrån Bibeln. Varje termin har vi ett tema. Som avslutning på samlingen ber vi tillsammans. AKTIVITET Genom stafetter & lekar får barnen träna sig i att samarbeta, bli trygga i gruppen och att själva vara med att organisera och leda. Vissa fredagar finns det möjlighet att välja på olika intressegrupper: PYSSEL Vi gjuter gips, klurar med modellbyggen, tillverkar egna tvålar och smycken. BAKNING Chokladbollar, sockerkaka, pizza, matbröd och tårtor är bara några av favoriterna som barnen gillar att baka... och äta!

Våra värderingar och mål